VERKOOP

 

Uw woning of bedrijfsobject verkopen via NVM makelaar R&T Vastgoed

De meeste mensen hebben niet dagelijks te maken met de verkoop van een woning of bedrijfsobject. R&T vastgoed als lokale NVM makelaar uiteraard wel, het is ons vak. Met een verkoopopdracht begeleiden wij u bij het aanbieden en verkopen van uw woning, bedrijfsobject, bouwgrond of appartement. Door onze jarenlange ervaring kunnen we een gedegen en doeltreffende verkoopstrategie uitstippelen. Of het nu gaat om stille verkoop, een erfkwestie, een verkoop met restschuld of alles wat daartussen zit, R&T vastgoed is optimaal gemotiveerd om uw verkoopopdracht tot een succesvol einde te brengen.

 

De beste reclame voor R&T Vastgoed zijn onze tevreden klanten.

 

 

De strategie

 

De verkoopstrategie is voor een deel afhankelijk van uw verdere plannen. Heeft u een ander object gekocht? Of heeft u juist de tijd? Na een eerste vrijblijvende afspraak bij u op locatie stellen wij een gedegen verkoopplan op. Hierin worden vele specifieke eigenschappen van uw woning deskundig beoordeeld in relatie tot de actuele woningmarktomstandigheden. Dit verkoopplan krijgt u van ons aangeleverd en wordt uitgebreid met u besproken. Samen bepalen wij de koers!


Grondig onderzoek

Als specialist in onroerende zaken kunnen we een reële vraagprijs en te verwachten opbrengst vaststellen. Voor het vaststellen van een reële vraagprijs doen wij grondig marktonderzoek. We kijken naar het concurrerend aanbod, recente transacties maar ook zaken als omgeving en bestemmingsplannen.
 

De marktbenadering

Hoe we uw object in de markt gaan presenteren hangt af van de strategie die we samen gekozen hebben. Wilt u een stille verkoop of een actieve marktbenadering? We gebruiken verschillende middelen bij het vinden van potentiële kopers. We informeren onze zoekers, informeren collega makelaars,  plaatsen advertenties en plaatsen een ‘te koop’ bord. Zeer belangrijk is uiteraard een goede presentatie op internet. Het maken en plaatsen van kwalitatief goede foto’s is een absolute vereiste waar wij graag aan voldoen. Als NVM makelaar hebben wij de meest uitgebreide en beste positie op Funda. Van iedere object plaatsen wij bij voorkeur een digitale plattegrond en een digitale brochure op Funda. Zo krijgen potentiële geïnteresseerden zo veel mogelijk informatie over uw object!. Naast Funda als grootste woningwebsite van Nederland presenteert R&T Vastgoed het woningaanbod tevens op diverse andere woningwebsites zoals Woonplein Limburg en Jaap.
 

Bezichtigingen

Wij zorgen ervoor dat de bezichtigingen goed gecoördineerd worden. ­Bij het starten van de verkoop bepalen wij samen of we ook ’s avonds en in het weekend bij u terecht kunnen met kandidaten. Ook begeleiden we de potentiële kopers tijdens de rondleidingen. Indien gewenst kunt u via uw eigen inlogcode op onze site kunt u volgen of er nieuwe bezichtigingen gepland zijn en of wij al contact gehad hebben met kijkers bij uw woning. Zo kunt u op ieder moment van de dag de actuele status van de verkoop monitoren.


Scherp onderhandelen

Door onze dagelijkse commerciële bezigheden op het gebied van aan- en verkoop hebben we ruime ervaring in het voeren van onderhandelingen. In overleg met u bepalen we steeds de te nemen stappen.


De afwikkeling van de verkoop

Als de koop gesloten is, begeleiden we de verdere afwikkeling voor u. We zorgen ervoor dat alle belangrijke afspraken, zowel over onroerende als roerende zaken, zwart op wit staan. Ook in het traject tussen het sluiten van de voorlopig koopovereenkomst en de afspraak bij de notaris houden we u op de hoogte over alle zaken rondom de verkoop.


Tenslotte

Dat het verkopen van een woning veel meer inhoud dan een bord in uw tuin plaatsen zal u inmiddels duidelijk zijn. R&T vastgoed neemt u graag uw ‘verkoopzorgen’ uit handen. Wilt u meer informatie? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een gesprek over de eventuele verkoop van uw woning!
 

De verkoopmakelaar

Een NVM-makelaar werkt bij de transactie van een object nooit voor twee partijen tegelijk. Dat zou namelijk niet correct zijn. Afhankelijk of u een makelaar nodig heeft voor het kopen of verkopen, spreken we van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar. Natuurlijk kan een NVM-makelaar de ene keer aankoopmakelaar zijn en de andere keer verkoopmakelaar. Want zowel van aankoop als verkoop heeft hij veel verstand. Maar hij zal dit dus nooit doen bij één en hetzelfde huis.


trefwoorden:
Aquina Makelaardij, Ruijters, Peter de Vor Makelaardij, Aelmans Lasso Makelaars, Makelaarsland, Kerkhoffs Makelaardij, Van Oppen Makelaardij, Dijkstra Woonadvies, Boek & Offermans Makelaardij, Brandsma Vastgoed, Leenen Vastgoed, Damen Makelaardij, Loomans Makelaardij, Pickée Makelaardij.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring