AANKOOPBEGELEIDING

Waarom begeleiding bij uw aankoop?

Door de komst van internet is de markt veel transparanter geworden, veel mensen zoeken tegenwoordig zelf  via internet naar hun droomwoning of bedrijfslocatie . Maar wat op het moment dat je tegen een geschikt object aanloopt, welke nog beschikbaar is, wat staat er dan te gebeuren? Wat moet je bieden, hoe moet je onderhandelen, zijn er bijzonderheden rondom het object of het type bouw, en hoe zet je vervolgens de afspraken in de definitieve overeenkomst op papier? Het kopen van een woning doe je niet zomaar. Kies hierbij voor optimale begeleiding, voor deskundigheid en ervaring.


Voor R&T vastgoed is het dagelijks werk. Wij kennen de markt en de regio en kunnen u optimaal adviseren. Het is voor u een belangrijke stap die u doorgaans maar 2 of 3 keer in het leven maakt. Laat ons u begeleiden in het complete aankooptraject. Wij nemen uw ‘zorgen’ uit handen. De kosten van onze deskundige aankoopbegeleiding worden regelmatig ruimschoots gecompenseerd door een strategische doch correcte onderhandeling met de verkoper.
 

Vrijblijvend met ons kennismaken

Vooruitlopend op de aankoopbegeleiding kunt u uiteraard kennis met ons maken via onze gratis zoekservice, waarbij u zich vrijblijvend kunt inschrijven. Via e-mail houden wij u dan op de hoogte van het totale actuele NVM-aanbod. Ook nodigen wij u graag op ons kantoor uit om de mogelijkheden tot aankoopbegeleiding vrijblijvend te bespreken.

Een NVM-aankoopmakelaar onderhandelt voor u bij de verkoopmakelaar

Tenslotte

Jarenlange ervaring op de lokale en regionale woningmarkt en de inbreng van onze deskundige medewerkers staan garant voor succesvolle aankoopbegeleiding. Met de ervaring die wij in huis hebben kunnen we doeltreffend handelen, en dat kan net het verschil maken. Als een van de weinige kantoren hebben wij aankopen tot specialiteit verheven. Wij kunnen u in zowel Parkstad, de Westelijke Mijnstreek en het Heuvelland van dienst zijn. In het recente verleden kochten wij woningen in onder andere Sittard – Geleen, Brunssum, Heerlen, Landgraaf, Voerendaal, Nuth, Valkenburg en Spaubeek aan. Ons team gaat graag voor u aan de slag!

De aankoopmakelaar

Een NVM-makelaar werkt bij de transactie van een huis nooit voor twee partijen tegelijk. Dat zou namelijk niet correct zijn. Afhankelijk of u een makelaar nodig heeft voor het kopen of verkopen van een huis, spreken we van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar. Natuurlijk kan een NVM-makelaar de ene keer aankoopmakelaar zijn en de andere keer verkoopmakelaar. Want zowel van aankoop als verkoop heeft hij veel verstand. Maar hij zal dit dus nooit doen bij één en hetzelfde huis.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring