Terug naar de resultaten
Geveild
Oudeweg 34 in Sittard 6136 VZ

Oudeweg 34

6136 VZ Sittard

Omschrijving

Betreft een openbare verkoop / online executieveiling op 19 september 2018 via Nationale Vastgoedveiling.

Bezichtiging uitsluitend op:
vrijdag 31 augustus 2018 16:30 – 17:30
maandag 17 september 2018 16:30 – 17:30

Gebruik:
Pand is inmiddels onbewoond.

Het woonhuis met ondergrond en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend Oudeweg 34, 6136...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1850 Woonoppervlakte 170 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Betreft een openbare verkoop / online executieveiling op 19 september 2018 via Nationale Vastgoedveiling.

Bezichtiging uitsluitend op:
vrijdag 31 augustus 2018 16:30 – 17:30
maandag 17 september 2018 16:30 – 17:30

Gebruik:
Pand is inmiddels onbewoond.

Het woonhuis met ondergrond en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend Oudeweg 34, 6136 VZ Sittard.

GLOBALE INDELING:
Begane grond:
Entree, hal, trapopgang, meterkast, toiletruimte, woonkamer met 2 erkers en dubbele tuindeur. Open keuken, berging met opstelling c.v.-ketel. Slaapkamer met badkamer en suite voorzien van wastafel, douche en toilet.

Buitenzijde:
Achtertuin met geïsoleerde werkruimte, garage.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche en toilet.

Algemeen:
Woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.

Gegevens veiling:
De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene voorwaarden voor Executieverkopen 2017 en voor eventuele Bijzondere Veilingvoorwaarden, zoals gepubliceerd op de website van Veilingnotaris.nl . Voor verdere meest actuele veilinginformatie en -voorwaarden verwijzen wij u uitdrukkelijk naar de website van Veilingnotaris.nl . Indien u na het lezen van de veilingvoorwaarden, informatie en (veiling)kosten onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw aankoopmakelaar. Let er goed op dat een bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering.

Veiling:
NationaleVastgoedveiling.nl

Veilinglocatie:
Online

Notariskantoor:
RoX Legal B.V.
Weena 220
3012 NJ Rotterdam
Telefoonnummer 010-2001700

Disclaimer:
R&T Vastgoed is door BANK (de “Executant”) aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande (executoriale) verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Oudeweg 34, 6136 VZ SITTARD (de “Transactie”). R&T Vastgoed is door de Executant geautoriseerd, uitsluitend in hoedanigheid van adviseur van de Executant, om namens de Executant deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in de aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen formeel aanbod of uitnodiging van de Executant en/of R&T Vastgoed tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden geacht voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en dienen waar nodig eigen adviseurs in te schakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die de Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij expliciet anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Executant en R&T Vastgoed en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of uit andere, in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”), of uit eventuele fouten en/of omissies daarin. Specifiek wordt er door de Executant en/of R&T Vastgoed geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Samenvatting of Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Executant, noch R&T Vastgoed heeft een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen, die op enig moment mogen blijken.

R&T Vastgoed treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Executant en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.
Overdracht Status Geveild/Verkocht bij inschrijving Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning vrijstaande woning Bouwjaar 1850 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 170 m² Perceeloppervlakte 408 m² Inhoud 620 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit HR Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 150 m² (10.0 m bij 15.0 m) Ligging hoofdtuin Noord, West Achterom Ja Kwaliteit tuin normaal Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto(s). Parkeerfaciliteiten openbaar parkeren Totaal aantal 1 Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk, Goed Onderhoud buiten Redelijk, Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Sittard Sectie B Perceelnummer 5042 Oppervlakte 408 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.