Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Geveild
Ridder Hoenstraat 183 in Hoensbroek 6433 EE

Ridder Hoenstraat 183

6433 EE Hoensbroek

Omschrijving

Betreft een openbare verkoop / executieveiling op 16 november 2017 ten overstaan van een der notarissen behorende tot het notariskantoor AchtenvanGent Notarissen te Maastricht.

Bezichtiging:
vrijdag 10 november 2017, van 15:30 tot 16:30 uur
donderdag 16 november 2017, van 09:30 tot 10:15 uur

Gebruik:
Pand is inmiddels leeg en ontruimd
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1929 Woonoppervlakte 150 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Kaart

Route van naar Ridder Hoenstraat 183, 6433 EE Hoensbroek

Omschrijving

Betreft een openbare verkoop / executieveiling op 16 november 2017 ten overstaan van een der notarissen behorende tot het notariskantoor AchtenvanGent Notarissen te Maastricht.

Bezichtiging:
vrijdag 10 november 2017, van 15:30 tot 16:30 uur
donderdag 16 november 2017, van 09:30 tot 10:15 uur

Gebruik:
Pand is inmiddels leeg en ontruimd

Woonhuis met garage, ondergrond, tuin en verdere aanhorigheden.

GLOBALE INDELING:

Begane grond:
Overdekte entree, hal met meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, woonkamer met kachel. In de aanbouw gesitueerde halfopen woonkeuken met dubbele tuindeur naar het overdekte terras. Bijkeuken met witgoedaansluiting. Inpandig bereikbare garage met kantelpoort en toegangsdeur naar de achtertuin.

Buitenzijde:
Achtertuin gelegen op het oosten met houten tuinberging.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer met dubbele wastafel, wandcloset, hoekligbad en douche. Grote L-vormige slaapkamer (voorheen 2 slaapkamers).

Zolderverdieping:
Vaste trap, ruime overloop met vaste wastafel, berging met opstelling van de c.v.-combiketel. Slaapkamer aan de voorzijde.

Gegevens veiling:
De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene voorwaarden voor Executieverkopen 2017 en voor eventuele Bijzondere Veilingvoorwaarden, zoals gepubliceerd op de website van Vastgoedveiling Zuid. Voor verdere meest actuele veilinginformatie en -voorwaarden verwijzen wij u uitdrukkelijk aar de website van Vastgoedveiling Zuid. Indien u na het lezen van de veilingvoorwaarden, informatie en (veiling)kosten onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw aankoopmakelaar. Let er goed op dat een bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering.

Regioveiling:
Vastgoedveiling Zuid

Veilinglocatie:
Golden Tulip Jagershorst Leende
Valkenswaardseweg 44
5595 XB Leende

Notariskantoor:
AchtenvanGent Notarissen
Dhr. Chris van Beuzekom (T direct 043-3281382)
Wilhelminasingel 68A
6221 BK Maastricht
T: 043 328 17 60
F: 043 325 14 26
E: veiling@achtenvangent.nl

Disclaimer:
R&T Vastgoed is door BANK (de “Executant”) aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande (executoriale) verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Ridder Hoenstraat 183 te Hoensbroek (de “Transactie”). R&T Vastgoed is door de Executant geautoriseerd, uitsluitend in hoedanigheid van adviseur van de Executant, om namens de Executant deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in de aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen formeel aanbod of uitnodiging van de Executant en/of R&T Vastgoed tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden geacht voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en dienen waar nodig eigen adviseurs in te schakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die de Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij expliciet anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Executant en R&T Vastgoed en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of uit andere, in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”), of uit eventuele fouten en/of omissies daarin. Specifiek wordt er door de Executant en/of R&T Vastgoed geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Samenvatting of Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Executant, noch R&T Vastgoed heeft een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen, die op enig moment mogen blijken.

R&T Vastgoed treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Executant en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.
Overdracht Status Geveild/Verkocht bij inschrijving Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Geschakelde woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1929 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 150 m² Perceeloppervlakte 317 m² Overige inpandige ruimte 25 m² Inhoud 587 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Bosch HR Warmwater C.V.-Ketel Isolatie Dubbel glas Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Huur Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 117 m² (11.88 m bij 9.89 m) Ligging hoofdtuin Oost Kwaliteit tuin Normaal Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, Inpandig, voor 1 auto(s). Parkeeroppervlakte 24 m² (969 bij 256) Totaal aantal 1 Dak Soort dak Mansarde dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Matig, Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadaster: V 1216 Heerlen Oppervlakte 317 m²
Route van naar Ridder Hoenstraat 183, 6433 EE Hoensbroek

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.