Terug naar de resultaten
Te huur
Achter Het Vleeshuis 36 in Maastricht 6211 GS

Achter het Vleeshuis 36

6211 GS Maastricht
Vraagprijs € 3.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

In het kernwinkelgebied van Maastricht, nabij de Grote Staat en het Sint Amorsplein, bieden wij een winkelruimte van circa 60m² aan met bijbehorende ruime magazijnruimte. Omliggende retailers zijn de Bijenkorf, Hudson's Bay, La Cubanita en diverse andere retailers en horecagelegenheiden (Sint Amorsplein en Platielstraat).

Locatie:
De winkelruimte is gelegen in het stadscentrum...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 105 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

In het kernwinkelgebied van Maastricht, nabij de Grote Staat en het Sint Amorsplein, bieden wij een winkelruimte van circa 60m² aan met bijbehorende ruime magazijnruimte. Omliggende retailers zijn de Bijenkorf, Hudson's Bay, La Cubanita en diverse andere retailers en horecagelegenheiden (Sint Amorsplein en Platielstraat).

Locatie:
De winkelruimte is gelegen in het stadscentrum van Maastricht, op het kruispunt Achter het Vleeshuis-Vijfharingenstraat-Minckelersstraat, waarbij de Vijfharingenstraat direct leidt naar de Grote Staat en Achter het Vleeshuis van de Platielstraat naar Wolfstraat loopt. Op deze locatie is een passantenstroom van circa 14.000 potentiële klanten per week.
Maastricht is op Amsterdam na, de meest populaire stad voor een citytrip in Nederland. Door haar ligging is Maastricht ook uitermate populair bij Belgen en Duitsers. Daarnaast werd Maastricht in 2015 uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is op de begane grond een totale vloeroppervlakte van circa 60 m². Daarnaast is er voor magazijndoeleinden in totaal ruim 45m² beschikbaar verdeeld over de 1e verdieping achterhuis (20m²) en kelder (25m²).

Indeling:
De winkelruimte, met een front van circa 3,10 meter en een diepte van circa 15,5/20 meter, is ingedeeld als een open ruimte. Direct achter de huidige winkelruimte is er toegang tot een multifunctionele ruimte met toiletruimte, pantry, berging en trapopgang naar de 1e verdieping van het achterhuis. Op deze 1e verdieping is een functioneel magazijn van circa 20m² aanwezig is. Vanuit de winkel is er tevens toegang naar een kelder van circa 25m² met een hoogte van circa 2,00 meter als extra secundaire magazijnruimte.

Opleveringsniveau:
In overleg, eventuele (gedeeltelijke) overname van winkelinrichting mogelijk.
• Luchtgordijn
• Airco
• Alarm met voorbereiding voor videobewaking
• Nutsvoorzieningen

Parkeren:
Op loopafstand zijn diverse parkeergarages gelegen (betaald parkeren).

Welstandsklasse:
A2.

Frontbreedte:
3,10 meter.

Bestemming:
Winkelruimte Centrum.
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Vraaghuurprijs:
Op aanvraag, te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en eventuele servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2012, inclusief de algemene bepalingen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 3.250,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1739 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 105 m² Verkoopoppervlakte 60 m² Frontbreedte 310 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
105 m²
Verkoop vloeroppervlakte
60 m²
Frontbreedte
310 cm
Verdiepingen
3
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.